Video-on-demand vil ikke længere være til rådighed efter d. 22. januar 2024.

Alle film kan nu ses gratis på YouTube


Køb en filmpakke - og spar penge

Wide Opens filmpakker ligger alle som Video-on-Demand. Læs mere om hvordan det fungerer her >

Du køber filmpakken og kan se alle filmene i serien hvornår du vil. 


Hvis du allerede har købt en eller flere af filmene, er det desværre ikke muligt at kombinere tidligere køb med en filmpakke.

Havørredens Hemmeligheder 1 - 9

• 11 timer 17 min

Her får du alle 9 Havørredens Hemmeligheder. Ialt mere end 11 timers film om fiskeri efter havørred fra kysten. Normalprisen for alle 9 film er 108 US $

54 US $

Du sparer 50 %

Fyldt med epokegørende undervandsbilleder og masser af værdifulde fisketips af Claus Eriksen og Thomas Hansen.


Havørredens Hemmeligheder 9 udgives 10. december kl 20. Alle der tidligere har købt denne filmpakke, får nu helt gratis den nye Havørredens Hemmeligheder 9 med i pakken.  

Casting That Fly 1 - 2 • Casting & Strategy • 3 timer 56 min

Her kan du virkelig lære at kaste med flue. Ialt 4 timers grundig instruktion i fluekast. Normalprisen for alle 3 film er 36 US $ 

24 US $

Du sparer 33 %

I to film lærer du alt om enhånds fluekast af den anerkendte instruktør Lars Chr. Bentsen. Begynderen kommer rigtig godt igang og den øvede lærer alle de sidste tricks.

I den tredje film om kast og fiskestrategi med tohånds stang, er vi sammen med meget dygtige Ronny Lagoni Thomsen, der tager os med til mange forskellige fiskevande.

Hvis du allerede har købt en eller flere af filmene, er det desværre ikke muligt at kombinere tidligere køb med denne filmpakke.

The Fish & The Fly•  timer 50 min

Alle 8 film i serien. Fire film om fluefiskeri og fire film om fluebinding. Ialt næsten 8 timers film om fluefiskeri og fluebinding. Normalprisen for alle 8 film er 96 US $

54 US $

Du sparer 43 %

Dette er internationalt anerkendte film med danske Morten Øland, der viser fluefiskeri, fluer og fluebinding i en helt unik filmserie hvor vi rejser til fantastiske destinationer over hele verden. Hvis du allerede har købt en eller flere af filmene, er det desværre ikke muligt at kombinere tidligere køb med denne filmpakke.

Pike Secrets 1 - 2 • Pike & Fly 

• 3 timer 7 min

Mere end 3 timers geddeaction og masser af  gode tips med Gordon P. Henriksen. Både flue- og spinnefiskeri. Normalprisen for alle 3 film 36 US $

24 US $

Du sparer 33 %

Gordon elsker geddefiskeri, og her i filmene er han  sammen med flere rigtig dygtige geddefiskere, som giver nogle af deres allerbedste fisketips.

Vi fisker i mange spændende fiskevande i både Sverige, Tyskland og Danmark.

Hvis du allerede har købt en eller flere af filmene, er det desværre ikke muligt at kombinere tidligere køb med denne filmpakke.