Grønland_view
Seatrout070604Header
Coast0106145Header
Seatrout5kg030411Header
PikeUV 070502Header

Køb en filmpakke - og spar penge

Wide Opens filmpakker ligger alle som Video-on-Demand. Læs mere om hvordan det fungerer her >

Du køber filmpakken og kan se alle filmene i serien hvornår du vil. 


Hvis du allerede har købt en eller flere af filmene, er det desværre ikke muligt at kombinere tidligere køb med en filmpakke.

Havørredens Hemmeligheder 1 - 8 

• 10 timer 13 min

Her får du alle 8 Havørredens Hemmeligheder. Ialt mere end 10 timers film om fiskeri efter havørred fra kysten. Normalprisen for alle 8 film er 96 US $

54 US $

Du sparer 43 %

Fyldt med epokegørende undervandsbilleder og masser af værdifulde fisketips af Claus Eriksen og Thomas Hansen.  Hvis du allerede har købt en eller flere af filmene, er det desværre ikke muligt at kombinere tidligere køb med denne filmpakke.

Casting That Fly 1 - 2 • Casting & Strategy • 3 timer 56 min

Her kan du virkelig lære at kaste med flue. ialt 4 timers grundig instruktion i fluekast. Normalprisen for alle 3 film er 36 US $ 

24 US $

Du sparer 33 %

I to film lærer du alt om enhånds fluekast af den anerkendte instruktør Lars Chr. Bentsen. Begynderen kommer rigtig godt igang og den øvede lærer alle de sidste tricks.

I den tredje film om kast og fiskestrategi med tohånds stang, er vi sammen med meget dygtige Ronny Lagoni Thomsen, der tager med til mange forskellige fiskevande.

Hvis du allerede har købt en eller flere af filmene, er det desværre ikke muligt at kombinere tidligere køb med denne filmpakke.

The Fish & The Fly • 7 timer 50 min

Alle 8 film i serien. Fire film om fluefiskeri og fire film om fluebinding. Ialt næsten 8 timers film om fluefiskeri og fluebinding. Normalprisen for alle 8 film er 96 US $

54 US $

Du sparer 43 %

Dette er internationalt anerkendte film med danske Morten Øland, der viser fluefiskeri, fluer og fluebinding i en helt unik filmserie hvor vi rejser til fantastiske destinationer over hele verden. Hvis du allerede har købt en eller flere af filmene, er det desværre ikke muligt at kombinere tidligere køb med denne filmpakke.

Pike Secrets 1 - 2 • Pike & Fly 

• 3 timer 7 min

Mere end 3 timers geddeaction og masser af  gode tips med Gordon P. Henriksen. Både flue- og spinnefiskeri. Normalprisen for alle 3 film 36 US $

24 US $

Du sparer 33 %

Gordon elsker geddefiskeri, og her i filmene er han  sammen med flere rigtig dygtige geddefiskere, som giver nogle af deres allerbedste fisketips.

Vi fisker i mange spændende fiskevande i både Sverige, Tyskland og Danmark. Hvis du allerede har købt en eller flere af filmene, er det desværre ikke muligt at kombinere tidligere køb med denne filmpakke.

Wide Open Outdoor Film

Niels Vestergaard

Aastrupvej 28 A

4850 Stubbekøbing


Mob 40158019

info@wideopen.dk